Skip to content

Ledenmiddagen

Enkele keren per jaar vinden inspirerende Ledenmiddagen plaats. Bij de Ledenmiddagen komen leden, meningen en kennis op een effectieve en tegelijk gezellige manier samen. Samen met 9 andere leden, neem je deel aan een gezellige en leerzame middag.
Bij elke Ledenbijeenkomst worden weer andere onderwerpen besproken. Voor het grootste deel zijn het onderwerpen waarbij het leggen van contacten met kunstliefhebbers en het krijgen van contacten met potentiële kopers van je werk centraal staan. De onderwerpen worden niet met lezingen of voordrachten behandeld maar ze worden besproken, waarbij ook jouw ideeën en vragen behandeld kunnen worden.

Programma-opzet (als de aanwezigen op de middag zelf langere of korter bespreking willen, wordt het programma daarop aangepast):

13.00 – 13.30 uur: aankomst en informele, onderlinge kennismaking
13.30 uur: welkom, doelstellingen van de middag, werkwijze
13.35 uur: kennismakingsronde
13.55 uur: eerste onderwerp, korte inleiding
14.00 uur: eerste onderwerp, bespreking
14.25 uur: tweede onderwerp, korte inleiding
14.30 uur: tweede onderwerp, bespreking

14.55 uur: koffie-, thee-, fris-, toiletpauze


15.10 uur: derde onderwerp, korte inleiding
15.15 uur: derde onderwerp, bespreking
15.40 uur: vierde onderwerp, korte inleiding
16.00 uur: vierde onderwerp, bespreking
16.20 uur: evaluatie van de middag, recapitulatie van de meest waardevolle momenten/ leerpunten
16.30 uur: afsluiting van de middag.

De onderwerpen worden in de leden-nieuwsbrieven vermeld.

De middagen staan onder leiding van David Polak, 40 jaar werkzaam in de kunst, kunstverzamelaar en ervaren dagvoorzitter.

Enkele meningen over eerdere Ledenbijeenkomsten:
‘Ik vond de middag heel fijn, laagdrempelig en zeer prettig’, Lianne van der Plaat.
‘De middag was erg leerzaam, ontspannen gebracht met gelukkig veel humor. Van genoten. Dank!’ John DutchArt.
‘Ik vond de opzet en inhoud van de middag zeer goed’, Tineke van Brackel.
‘Voor mij was de middag voor wat betreft de opzet en inhoud zeer goed. Ook de tips die van elkaar krijgt.’ Patty van der Ende.
‘Ik heb veel geleerd en aardig wat tips gekregen.’ Herra van Doornmalen.
‘Het meest waardevolle van de middag vond ik de tips die we kregen. Heel fijn om het te horen van een vakman.’ Nanda van Alebeek.
‘Ik heb veel informatie gekregen, ook van mede kunstenaars. Het was al met al een goede middag.’ Meggie Janssen.

Plaats, data en kosten:
De bijeenkomsten vinden plaats in Bedrijvencentrum Brabant, Oeverkruid 13, 4941 VV Raamsdonksveer. Gratis parkeren recht voor de ingang.
De data voor de ledenbijeenkomsten worden in de nieuwsbrieven bekend gemaakt. De eerstvolgende ledenbijeenkomst is op donderdag 22 september.
De bijdrage aan de kosten (locatie, materialen, koffie, thee, fris en versnaperingen) is voor plus- en top-leden € 19 en voor leden € 29. Beide bedragen zijn inclusief BTW. Je krijgt van tevoren een factuur.

Deelnemen?
De Ledenmiddagen zijn altijd vol. Als je er op een bepaalde datum bij wilt zijn, is het daarom verstandig om je snel aan te melden. Deelname wordt in volgorde van aanmelding verwerkt en vol = echt vol. (10 deelnemers per middag.)
Je meldt je aan met een mailtje (info@jakunst.nl) met als onderwerp ’deelname Ledenmiddag + de datum’, waarbij je aangeeft of je gewoon lid bent of plus- of top-lid.