Skip to content

Over ons

Kunst stroomt door onze aderen.
Wij zetten ons in voor kunstenaars, ongeacht hun geslacht, hun leeftijd, het aantal jaren dat ze kunst maken, het niveau waarop ze werken, hun disciplines of wat dan ook. 

Al meer dan 30 jaar staan bij ons kunstenaars centraal en al die jaren zetten wij ons in om kunstenaars met raad en daad te steunen. Verder is het ons dagelijkse werk om contacten te leggen tussen kunstenaars en kunstliefhebbers en -kopers. Daarvoor organiseren we kunstbeurzen, stellen kunstboeken samen, organiseren kunstroutes met open ateliers, organiseren verkiezingen en leggen ook rechtstreekse contacten tussen kunstenaars en kunstliefhebbers. Daarbij werken we veel samen met andere organisaties die zich inzetten voor kunstenaars.

Een van de activiteiten is Jakunst. In Jakunst bundelen we activiteiten van organisaties die actief zijn in de kunstbranche en onze activiteiten. Jakunst is voor iedere kunstenaar aantrekkelijk. Jakunst is er niet alleen voor ervaren kunstenaars en Jakunst is ook niet exclusief. Kunstenaars kunnen ook lid zijn van een andere kunstenaarsvereniging zoals de NABK of een lokale kunstenaarsvereniging en daarnaast profiteren van de voordelen van het lidmaatschap van Jakunst.

Jakunst valt onder De Kunst Collega’s B.V.

De Kunst Collega’s B.V. geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 67343058.

Jakunst houdt de kosten graag laag en daarom hebben wij het liefst per mail contact: info@Jakunst.nl. Meestal krijg je binnen 24 uur een reactie. Ook in het weekend.

Uiteraard kun je ons ook bellen: +31 (0)162-783000.

De Algemene Voorwaarden zijn van toepassing.