Skip to content

Kunstcadeaubonnen

Wil je Kunstcadeaubonnen cadeau geven? Hier lees je alles over de mogelijkheden en bestel je ze gemakkelijk.

Wil je met een van je werken op een Kunstcadeaubonnen prijken? Lees de informatie op deze pagina dan nauwkeurig. 

Het protocol van de Kunstcadeaubonnen vind je hier.  

5eurovoor
10eurov
20eurovoor
5euroachter
10euroa
20euroachter

De Nationale Kunstcadeaubon is de gemeenschappelijke cadeaubon voor alle kunstenaars die hun kunst graag willen verkopen. Steeds meer kunstenaars accepteren de Kunstcadeaubon als (gedeeltelijke) betaling voor hun kunst. De Nationale Kunstcadeaubon wordt in 4 verschillende waarden uitgegeven: 5, 10, 20 en 50 euro. Van elke waarde worden duizenden exemplaren gedrukt. Zodra een waarde op is, worden nieuwe Kunstcadeaubonnen met die waarde gedrukt, met nieuwe afbeeldingen van kunstwerken. Jouw kunstwerk op een van de Kunstcadeaubonnen betekent prestige en veel publiciteit: jouw kunst wordt door duizenden kunstliefhebbers gezien.

Meer informatie over de Nationale Kunstcadeaubonnen vind je op www.kunstcadeaubonnen.nl

Op alle Nationale Kunstcadeaubonnen prijken vier kunstwerken. Wil je jouw kunst op een Kunstcadeaubon afgebeeld hebben? Stuur dan foto’s van een of twee van je werken. Als jouw kunstwerk wordt gekozen voor plaatsing op een kunstcadeaubon komen je naam en je werk onder ogen van vele duizenden kunstliefhebbers.

Goed te weten:
– Je kunt elk jaar maximaal 2 foto’s van zelfgemaakte kunstwerken insturen.
– Je kunt het hele jaar je foto(‘s) insturen. 
– Het Jakunst-team bepaalt welke kunstwerken worden gekozen en op welke Kunstcadeaubonnen de gekozen werken worden geplaatst.
– De foto’s van je werk(en) moeten op groot formaat (‘zwaar’) gemaild worden naar info@jakunst.nl. Niet met WeTransfer, maar op groot formaat in of bij je mail.
– Omdat de werken op de Kunstcadeaubonnen in een rond kader worden geplaatst, wordt een detail van het werk getoond. Hou bij de selectie van je werk, zo mogelijk rekening met het ronde kader. Overigens bepaalt Jakunst secuur en met oog voor harmonie, hoe de uitsnede wordt.
– Als je foto wordt gekozen voor plaatsing op een Kunstcadeaubon, zijn de kosten € 144,63 excl. BTW (= € 175 inclusief BTW). Werken van leden van Jakunst worden kosteloos geplaatst.  (Hier word je lid van Jakunst: lid worden.)

Jouw werk op een Nationale Kunstcadeaubon is eervol en prestigieus.
Je stuurt de foto of foto’s van je werk in of bij een email naar info@jakunst.nl met als onderwerp ‘werk voor Kunstcadeaubonnen’. In de mail schrijf je dat je je werk in aanmerking wilt laten komen voor opname op een kunstcadeaubon en daarbij vermeld je je naam, de titel van het werk of de titels van de werken,  je postadres en je website en geef je aan of je lid bent van Jakunst of de plaastingskosten betaalt.