Skip to content

Jakunstvriend

Jakunstvrienden genieten van beeldende kunst en dragen beeldend kunstenaars een warm hart toe. Door Jakunstvriend te worden, laten ze dat zien.
Bent u kunstliefhebber? Word dan Jakunstvriend. Als Jakunstvriend geniet u van veel voordelen en steunt u Nederlandse beeldend kunstenaars.

Voor een bijdrage van nog geen 10 euro per maand doet u zich als kunstliefhebber een groot plezier en daarbij helpt u Nederlandse beeldend kunstenaars op verschillende manieren.
Jaarlijks geniet u van veel voordelen, maakt u kans op een meerdere kunstboeken en een kunstwerk van uw keuze. Daarnaast krijgen u en uw introduce jaarlijks kosteloos toegang tot minimaal vier grote Nederlandse kunstbeurzen.

Ook jaarlijks kunt u een Nederlandse kunstenaar die u dat gunt, kosteloos het lidmaatschap van Jakunst cadeau geven. Op elk moment gedurende het jaar kunt u ons de naam en het e-mail adres van de betreffende kunstenaar mailen waarna wij al dan niet met vermelding van uw naam (wat u wenst) hem of haar een jaar lidmaatschap cadeau doen. U kunt er zeker van zijn, dat dat gewaardeerd wordt!
Het jaar daarop kunt u dezelfde kunstenaar weer een jaar lidmaatschap cadeau geven of een andere kunstenaar het lidmaatschap als cadeau aanbieden. In de tweemaandelijkse nieuwsbrief die u als Jakunstvriend ontvangt, leest u alles over dit cadeau dat u kunt weggeven aan de kunstenaar van uw keuze.

In het kort.
Als Jakunstvriend krijgt u onder andere:

  • elk jaar gratis twee thematische kunstboekjes (elk 52 pagina’s),
  • elk jaar kunstcadeaubonnen ter waarde van € 50,- die u bij steeds meer kunstenaars kunt gebruiken voor aankoop van kunst,
  • elk jaar gratis toegang tot 4 à 5 grote Nederlandse kunstbeurzen, voor u en uw introducee,
  • elk jaar kans op een van de kunstwerken die onder de Jakunstvrienden worden verloot,
  • in elke nieuwsbrief bijzondere bezoekerstips (soms als Jakunstvriend gratis of met korting te bezoeken),
  • uitnodigingen voor VIP-avonden
  • en u kunt een kunstenaar van uw keuze een jaar lang het kunstenaarslidmaatschap van Jakunst cadeau doen (ter waarde van € 38,72).

Zes keer per jaar krijgt u als Jakunstvriend de nieuwbrief met het actuele nieuws, de actuele activiteiten en de actuele aanbiedingen.
U bent Jakunstvriend voor € 98,- (excl. BTW) per jaar = minder dan € 10,- per maand inclusief BTW.