Skip to content

Over NLraamkunst

Voeg iets moois toe aan je huis en laat passanten ook genieten van kunst met elke twee maanden een andere kunstreproductie voor je raam. Je kunt kiezen uit drie verschillende kunstreproducties en je maakt tegelijk kans op het originele kunstwerk van je keuze.

De kunstreproducties zijn met zorg en aandacht in een strikt gelimiteerde oplage van 200 exemplaren gemaakt. Elke reproductie is gesigneerd en met de hand genummerd. Op het bestelformulier zie je de verschillende kunstwerken en kan je een kunstwerk kiezen. Het formaat van de kunstreproductie is 59,4 x 42,0 cm (A2 formaat).   

Laat iedereen die je raam passeert, meegenieten van kunst, zoals jij dat ook doet en wie weet, word je eigenaar van het originele werk.
Je wint het originele werk als je woont op het adres met de postcode die is bepaald en vastgelegd voordat de reproducties zijn gekocht en verstuurd. En als je je kunstreproductie voor het raam exposeert.

De winnende postcode wordt in een gesloten couvert bewaard. De envelop wordt op de eerste werkdag van de oneven maanden (januari, maart, mei, enzovoorts) geopend. Als de postcode in de envelop overeenkomt met jouw postcode en de kunstreproductie is voor je raam geëxposeerd, ben je de winnaar van het originele werk en krijg je daarvan binnen drie werkdagen bericht.

Hier bestel je je gesigneerde en genummerde kunstreproductie
met kans op het originele kunstwerk.