Skip to content

Aanmeldformulier Kunst Kijken

Voorbeeld cover

Wil jij jouw kunst presenteren in het volgende themaboekje van Kunst Kijken? Meld je dan aan via onderstaand formulier!

Presentatiemogelijkheden:
Je kunt kiezen voor één pagina à € 148,- waarop je een foto van één kunstwerk kunt tonen. Bij je presentatie worden jouw naam én je website vermeld. Ook de titel van het werk wordt vermeld, als ook het materiaal en het formaat en als je wilt ook de verkoopprijs.

Kies je voor twee pagina’s dan zijn de kosten € 236,- en kun je in totaal twee foto’s presenteren (uiteraard allebei met vermelding van gegevens). 


Leden van Jakunst krijgen op hun presentatie € 50,- korting, zij krijgen daarvoor een kortingscode via de leden nieuwsbrief.
Plusleden van Jakunst krijgen 50% korting op hun presentatie, zij zijn hierover apart geïnformeerd per e-mail. 

Aankomende editie:

Tussen Realiteit en Verbeelding

Verwacht:

Juni 2024 

Deelnemen boekje

Wil jij deelnemen aan een van de nog te verschijnen boekjes? Meld je dan hier aan.

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Adres(Vereist)
Naar dit adres worden na verschijning de boekjes verzonden, waarin je presentatie is opgenomen.
Bij één pagina krijg je na verschijning 6 exemplaren van het boekje met je presentatie toegestuurd. Bij twee pagina's ontvang je 10 exemplaren van het boekje met je presentatie.

Ballotage

Je kunt hieronder eventueel een of twee foto's van jouw kunstwerken uploaden ter ballotage. Als je dit leeg laat, beoordeelt de redactie jouw inzending in eerste instantie op basis van jouw website. De redactie kan je later vragen om alsnog een foto van je kunstwerk te mailen.
Je kunt hier één (voor presentatie op één pagina) of twee foto's (voor een presentatie op 2 pagina's) uploaden van de kunstwerken die je opgenomen wilt hebben in je presentatie in het door jou gekozen boekje. Als de ingestuurde foto('s) van te lage resolutie is/zijn voor drukwerk, ontvang je van de redactie het verzoek om de foto('s) opnieuw te sturen per e-mail, in een hogere resolutie.
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, png, Max. bestandsgrootte: 16 MB, Max. aantal bestanden: 2.
  Ben je lid van Jakunst, NABK of heb je een andere kortingscode? Dan kun je die hier invullen om de korting te activeren (let op: klik op 'toepassen'!)

  Oplage en opmaak boekjes:
  Alle boekjes in de serie zijn A5 formaat (staand), tellen minimaal 48 en maximaal 60 pagina’s en worden gedrukt in een oplage van 2.000 exemplaren.
  De boekjes worden geniet uitgevoerd met een omslag van 250 grams papier. De pagina’s van het binnenwerk worden uitgevoerd in 115 grams, houtvrij gesatineerd.

  Distributie:
  Alle boekjes vinden hun weg naar kunstliefhebbers en kunstkopers. waaronder galeriehouders, kunstverzamelaars, bezoekers aan kunstbeurzen, Vrienden van Stichting Kunstweek en (andere) personen werkzaam in de kunstbranche. Ongeveer 15% wordt gedistribueerd via de kunstenaars met presentaties in de boekjes.