Skip to content

Informatie en aanmeldformulier boekjes 'Kunst kijken'

Wil jij jouw kunst presenteren in één van de nog te verschijnen thematische boekjes in de reeks ‘Kunst kijken’? Dat kan door je aan te melden via onderstaand formulier!

Oplage en opmaak boekjes:
Alle boekjes in de serie zijn A5 formaat (staand), tellen minimaal 48 en maximaal 60 pagina’s en worden gedrukt in een oplage van 2.000 exemplaren.
De boekjes worden geniet uitgevoerd met een omslag van 250 grams papier. De pagina’s van het binnenwerk worden uitgevoerd in 115 grams, houtvrij gesatineerd.

Distributie:
Alle boekjes vinden hun weg naar kunstliefhebbers en kunstkopers. waaronder galeriehouders, kunstverzamelaars, bezoekers aan kunstbeurzen, Vrienden van Stichting Kunstweek en (andere) personen werkzaam in de kunstbranche. Ongeveer 15% wordt gedistribueerd via de kunstenaars met presentaties in de boekjes. Een substantieel deel van de oplage gaat naar kunstliefhebbers met een abonnement op de boekjes en kopers van losse boekjes.

Presentatiemogelijkheden:
Je kunt kiezen voor één pagina à € 128,- waarop je een foto van één kunstwerk kunt tonen. Bij je presentatie worden jouw naam én je website vermeld. Ook de titel van het werk wordt vermeld, als ook het materiaal en het formaat en als je wilt ook de verkoopprijs.

Kies je voor twee pagina’s dan zijn de kosten € 194,- en kun je in totaal twee foto’s presenteren (uiteraard allebei met vermelding van gegevens).
Bij een presentatie op twee pagina’s is het ook mogelijk om een tekst van maximaal 70 woorden aan te leveren.

Leden van Jakunst krijgen op hun presentatie € 30,- korting, zij krijgen daarvoor een kortingscode via de maandelijkse ledennieuwsbrief. Ben je nog geen lid? Hier word je proeflid voor maar € 20,- (exclusief de eenmalige inschrijfkosten): https://jakunst.nl/lid-worden.

Volgende te verschijnen titels:
Hedendaags realisme (maart 2024)
Driedimensionaal (juni 2024)   
Prachtige Portretten (september 2024)
Schitterende Schilderijen (december 2024)                                       

(Verschijningsdata onder voorbehoud. Kijk voor reeds verschenen boekjes hier.)

Deelnemen boekje

Wil jij deelnemen aan een van de nog te verschijnen boekjes? Meld je dan hier aan.

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Adres(Vereist)
Naar dit adres worden na verschijning de boekjes verzonden, waarin je presentatie is opgenomen.
Ik wil mijn werk bij voorkeur presenteren in dit boekje:
Kies hierboven de titel van het boekje waar jouw kunst volgens jou het best in past.
Bij één pagina krijg je na verschijning 6 exemplaren van het boekje met je presentatie toegestuurd. Bij twee pagina's ontvang je 10 exemplaren van het boekje met je presentatie.

Ballotage

Je kunt hieronder eventueel een of twee foto's van jouw kunstwerken uploaden ter ballotage. Als je dit leeg laat, beoordeelt de redactie jouw inzending in eerste instantie op basis van jouw website. De redactie kan je later vragen om alsnog een foto van je kunstwerk te mailen.
Je kunt hier één (voor presentatie op één pagina) of twee foto's (voor een presentatie op 2 pagina's) uploaden van de kunstwerken die je opgenomen wilt hebben in je presentatie in het door jou gekozen boekje. Als de ingestuurde foto('s) van te lage resolutie is/zijn voor drukwerk, ontvang je van de redactie het verzoek om de foto('s) opnieuw te sturen per e-mail, in een hogere resolutie.
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, png, Max. bestandsgrootte: 8 MB, Max. aantal bestanden: 2.
    Ben je lid van Jakunst, NABK of heb je een andere kortingscode? Dan kun je die hier invullen om de korting te activeren (let op: klik op 'toepassen'!)