Skip to content

Kunstenaars presenteren hun mooiste kunstwerken

Kunstenaars presenteren zich met hun mooiste kunstwerken in door Jakunst uitgegeven boekjes.
De boekjes zijn thematisch en verschijnen in de aangegeven maanden.
Prachtige Portretten (juni 2022)
Keramiek met Karakter (september 2022)
Het mooie leven (mens, dier en natuur) (december 2022)
Grafiek en fotografie (maart 2023)
Kunst van alle kanten (ook 3D werken) (juni 2023)
Vrouwelijke kunstenaars (september 2023)
Hedendaags realisme (december 2023)
(Verschijningsdata onder voorbehoud)

Het eerste boekje ‘Mijn kijk op kunst’ is verschenen. U kunt het hier bestellen. (Kunstenaars die zich in de boekjes willen presenteren, klikken hier.)

De uitsneden van de werken die deel uitmaken van de omslag van ‘Mijn kijk op kunst’ zijn van Alice Valk (linksboven), Henny Borra (rechtsboven), Cor Schaap (rechtsonder) en Lydy Lammers (linksonder).
Op de getoonde omslag van het boekje ‘Prachtige Portretten’ staan (details van) werken van Claudia Stapel (linksboven), Hennie van de Lande (rechtsboven), Lyda Lammers (rechtsonder) en Vanessa Geeraerts (linksonder).
De getoonde omslag van het boekje ‘Keramiek met Karakter’ toont (uitsneden van) werken van Leo Scholl (linksboven), Annemarie Vogel (rechtsboven), Hanneke van Vliet (rechtsmidden) en Marian Timmer (onder).

De mooi opgemaakte boekjes zijn een must to have voor kunstliefhebbers.

De boekjes hebben formaat A5 staand, tellen 52 pagina’s en hebben een stevige omslag. Het eerste boekje ‘Mijn kijk op kunst’ is nu tijdelijk te koop met € 2 korting voor slechts € 6,95 + € 3 verzendkosten.

(Bestellingen alleen voor verzending in Nederland. Mail voor informatie over verzending naar andere landen info@jakunst.nl.)

Bestelformulier

Aantal exemplaren van het boekje ‘Mijn kijk op kunst’, nu met € 2 korting voor slechts € 6,95 + € 3 verzendkosten. De andere boekjes kunt u later dit jaar bestellen.
Naam(Vereist)
Adres(Vereist)
als u geen code heeft, kunt u dit vak leeg laten.