Skip to content

Cadeaubiljetten

Wil je kunst-cadeaubiljetten cadeau geven? Hier lees je alles over de mogelijkheden en bestel je ze gemakkelijk.

Wil je met een van je werken op een kunst-cadeaubiljet prijken? Lees de informatie op deze pagina dan nauwkeurig.

akun2front
akun2back
akun5front
akun5back
10akun-a
10akun-v
20akun-a
20akun-v
akun30back
5euro-achterkant
1euro-voorkant
akun30front
5euro-voorkant
1euro-achterkant

Begonnen als Akun, heeft Nederland nu het kunst-cadeaubiljet. Het kunst-cadeaubiljet kan – zoals de naam als zegt – cadeau gegeven worden voor de koop van kunst. Na vijf akun biljetten, komen er nu in eerste instantie zes kunst-cadeaubiljetten met zes verschillende waarden. Op elk kunst-cadeaubiljet staat de waarde in euro’s aangegeven.
Meer informatie over de Akun biljetten vind je op www.akuns.nl. Meer informatie over de kunst-cadeaubiljetten vind je op www.cadeaubiljetten.nl

Elk nieuw kunst-cadeaubiljet start met een verkiezing

Alle kunst-cadeaubiljetten worden gesierd met twee kunstwerken. Wil je kans maken om jouw kunst op een kunst-cadeaubiljet afgebeeld te krijgen? Stuur dan foto’s van een of twee van je werken. Als jouw kunstwerk wordt gekozen voor plaatsing op een kunst-cadeaubiljet komen je naam en je werk onder ogen van vele duizenden kunstliefhebbers.

Goed te weten:
– Je kunt elk jaar maximaal 2 foto’s van zelfgemaakte kunstwerken insturen.
– Je kunt het hele jaar je foto(‘s) insturen. 
– Het Jakunst-team bepaalt welke kunstwerken worden gekozen en op welke kunst-cadeaubiljetten de gekozen werken worden geplaatst.
– De foto’s van je werk(en) moeten op groot formaat (‘zwaar’) gemaild worden naar info@jakunst.nl. Niet met WeTransfer, maar op groot formaat in of bij je mail.
– Omdat de werken op de kunst-cadeaubiljetten in een rond kader worden geplaatst, worden in het algemeen details van de ingestuurde werken getoond. Jakunst bepaalt secuur en met oog voor harmonie, hoe de uitsnede wordt.
– Deelname aan de verkiezing vraagt een bijdrage aan alle kosten van € 38,02 excl. BTW (= € 46 inclusief BTW) per ingestuurde foto. Leden van Jakunst nemen gratis deel. (Hier word je lid van Jakunst: lid worden.)

Jouw werk op een kunst-cadeaubiljet is eervol en prestigieus.
Doe mee en misschien komt jouw werk op een kunst-cadeaubiljet onder de aandacht duizenden kunstliefhebbers.

Je stuurt de foto of foto’s van je werk in of bij een email naar info@jakunst.nl met als onderwerp ‘verkiezing cadeaubiljetten’. In de mail schrijf je dat je je werk in aanmerking wilt laten komen voor opname op een kunst-cadeaubiljet en daarbij vermeld je je naam, de titel van het werk of de titels van de werken, de gebruikte materialen, de maten, je postadres en je website en geef je aan of je lid bent van Jakunst of de deelnamekosten betaalt.
Elk jaar worden 12 kunstwerken gekozen voor opname op de verschillende kunst-cadeaubiljetten.