Skip to content

Kunstenaars presenteren zich

Kunstenaars presenteren zich met hun kunst in door Jakunst uitgegeven boekjes. De eerste twee boekjes zijn getiteld ‘Mijn kijk op kunst’ en ‘Prachtige portretten‘.

Mijn kijk op kunst

De uitsneden van de werken die deel uitmaken van deze voorbeeld-cover zijn van Sabine Van Eynde (linksboven), Gerdi Wind (rechtsboven), Patricia Suer (rechtsonder) en Margot Noordam (linksonder).
Kunstenaars die zich in het boekje willen presenteren, klikken hier.

Het onderhoudende en ook visueel aantrekkelijke boekje ‘Mijn kijk op kunst’ is een must to have voor kunstliefhebbers. In ‘Mijn kijk op kunst’ tonen 35 kunstenaars u hun werk en delen zij hun motivatie, hun denken en hun doen met u. Dat laatste doordat alle kunstenaars 1 tot 3 kunstwerken aan hun verklaringen toevoegen. Zo biedt ‘Mijn kijk op kunst’ u een interessante kijk op het leven van 35 Nederlandse kunstenaars.

‘Mijn kijk op kunst’ heeft formaat A5 staand, telt 56 pagina’s met een stevige omslag en verschijnt eind dit jaar (2021). Het is nu in de voorverkoop te koop met € 2 korting voor slechts € 6,95 + € 3 verzendkosten.

Bestelformulier

Aantal exemplaren van het boekje ‘Mijn kijk op kunst’, nu met € 2 korting voor slechts € 6,95 + € 3 verzendkosten. Ik ontvang het (de) boekje(s) na verschijning, begin december.
Naam(Vereist)
Adres(Vereist)
als u geen code heeft, kunt u dit vak leeg laten.
Prijs: